Softijs- en milkshakeverkoop het hele jaar door! ‘Zo lust ik er nog wel een!’

‘IJs eet je bij warm weer en stampot eet je in de winter?’

Nee, integendeel! Softijs kan het hele jaar door. Het is een afkoeling in de zomer, smaakt overheerlijk in de herfst, is een verwennerij in de winter en een genot in het voorjaar. Uw klanten en vooral kinderen vinden een ijsje altijd lekker, al vriest het buiten 10 graden.

Als u het gehele jaar door softijs en milkshakes verkoopt, weten uw klanten u te vinden. Gebleken is dat ondernemers die in de winterperiode softijs verkopen, in de zomer een hogere verkooppiek hebben. Belangrijk is dat u laat zien dat u softijs verkoopt. Dit geldt natuurlijk ook in de zomer, maar vooral in de winterperiode kunt u uw softijs- en milkshakeverkoop extra benadrukken. U onderscheidt zich tenslotte van de concurrent die wel heeft besloten de softijsmachine uit te zetten.

Manieren om uw softijs en milkshake extra in het zonnetje te zetten zijn bijvoorbeeld combideals. U maakt een combinatie van een bepaalde snack samen met een milkshake of softijsje en maakt daar leuke herfst- of winterdeal van. Of u verkoopt uw milkshake en/of softijsje tegen een vaste scherpe prijs in de winterperiode.

U kunt in de winterperiode een herfstachtig tintje geven aan uw softijs- en milkshake door er bijvoorbeeld warme chocolade, karamel of kersen aan toe te voegen. Ook CoolBreak biedt heerlijke winterse milkshake- en softijssmaken, zodat u een echte winterspecial kunt aanbieden. Wat dacht u van de onweerstaanbare salted caramel ijscocktail of een ultiem winterse stoofperen milkshake?!

Kortom, een softijsje of milkshake in de winter? ‘Zo lust ik er nog wel een!’

Ps. U kunt nog de salted caramel ijscocktailcompound bestellen! Klikt u hier om uw bestelling door te geven. ‘That’s (N)ice!’