Variëren met milkshakesmaken door gebruik van ijscocktailsiropen!

Wist u dat u de ijscocktailcompounds ook uitstekend kunt gebruiken om te variëren met uw milkshake smaken?! Op deze manier kunt u uw klanten verrassen met een andere smaak, door nét even iets anders aan te bieden. Verandering van spijs doet tenslotte eten! U kunt bijvoorbeeld denken aan een frisse yoghurt milkshake, mango of tropical milkshake of een overheerlijke hazelnoot/mokka milkshake.

U kunt de compoundfles koppelen aan uw softijsmachine door de milkshakesiroopfles te vervangen door de compoundfles. Het enige dat u hoeft te doen is de softijsmachine bij stellen, omdat een milkshake met ijscocktailcompound een andere mengverhouding heeft. Let op; de ijscocktailcompounds zijn namelijk zeer geconcentreerd van smaak. In verhouding heeft u daarom minder ijscocktailcompound nodig vergeleken met milkshakesiropen.

U kunt de milkshakesmaak natuurlijk ook buiten de machine om blenden. U voegt naar eigen smaak de compound toe en mengt deze kort. U heeft binnen een handomdraai een heerlijke, speciale milkshake!

Wilt u meer weten over de toepassing van de ijscocktailcompounds, zowel voor de ijscocktails als voor de milkshake? Een van onze vertegenwoordigers komt graag bij u langs. U kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.