Waarom kiezen voor CoolBreak?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor CoolBreak, maar de belangrijkste redenen zijn:

1. Kwaliteit

Onze jarenlange ervaring heeft ons toegang verschaft tot de beste ingrediënten voor onze producten. Uw klant waardeert het heerlijk romige softijs, de knapperige oubliewafels en de pure smaak van onze toppings. CoolBreak staat voor kwaliteit en kwaliteit verkoopt!

2. Breed assortiment

Iedere locatie is uniek en daarvoor hebben wij een breed assortiment voor u samengesteld. U heeft een ruime keuze uit softijs- & milkshakemixen, wafels, garnering, toppings & siropen, ijscocktailsiropen, disposables en accessoires. Ben u benieuwd? Kijk dan bij ons assortiment.

3. Maatwerk

U bent klaar om vele ijsjes en milkshakes te gaan tappen, maar hoe verkoopt u deze aan uw klanten? Wij helpen u met de samenstelling van het juiste assortiment en met uw opvallende promotiematerialen. Voorzien van uw eigen logo of zelfs helemaal aangepast aan uw eigen huisstijl. Zo kunt u voortaan die superlekkere softijsjes en milkshakes onder uw eigen naam verkopen. Met maatwerk maakt u het verschil.

4. Inspiratiesessies

Stilstand is achteruitgang, daarom volgt CoolBreak de marktontwikkelingen nauwgezet. Door middel van het organiseren van inspiratiesessies kan CoolBreak samen met de ondernemers, die dagelijks in contact staan met de klanten, een assortiment ontwikkelen die aansluit op de laatste marktontwikkelingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

5. Acties

CoolBreak helpt u niet alleen verkopen, maar ook inkopen. Wij hebben het hele jaar door verschillende inkoopacties, die u als ondernemer extra voordeel bieden. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op deze manier altijd op de hoogte van de laatste en scherpste acties.

6. Verkooptrainingen

Onze verkooptrainingen zijn er op gericht om op een eenvoudige en onbevangen manier het bestedingsbedrag van uw klant te verhogen. U bent voor de training van harte welkom in het CoolBreak Experience Center in Hendrik Ido Ambacht, maar wij komen ook naar uw locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op.

7. Experience Center

Wilt u starten met de verkoop van softijs of bent u toe aan vernieuwing of uitbreiding van uw huidige assortiment? U bent van harte welkom in het CoolBreak Experience Center waar u inspiratie op doet op het gebied van softijs, maar ook zelf creatief aan de slag gaat met softijs. Oefen met nieuwe en originele smaakcombinaties en oefen op het maken van de perfecte sundae of een heerlijke ijstornado. Onder begeleiding van één van onze ijskenners zult u de fijne kneepjes van het werken met softijs onder de knie krijgen. Schrijf nu in voor een bezoek aan ons Experience Center en doe inspiratie op.

8. Taptrainingen

Softijs levert een hoge winstbijdrage, maar deze kan variëren. Een van de bepalende factoren is de hoeveelheid ijs op de hoorn. Na de CoolBreak taptrainingen op locatie zijn zowel klanten als ondernemers tevreden over de perfect getapte ijsjes! Schrijf nu in voor een taptraining.